Bloemen bestellen deed ik bij Boeketcadeau.nl

Bloemen bestellen

Onlangs ging ik bloemen bestellen bij Boeketcadeau. In kader van de verjaardag van mijn vriendin was ik op zoek naar een passend cadeau, maar ik wist niet zo goed wat ik het beste kon bestellen. Wat geef je iemand die alles al heeft? Ik besloot voor een boeketcadeau te gaan!

Voor elke gelegenheid wat wils

Bloemen bestellenVia boeketcadeau.nl kun je allerlei soorten bossen bloemen bestellen. Afhankelijk van jouw smaak en budget kun je verschillende formaten bestellen. Op die manier is er voor elke gelegenheid wat wils! Ik besloot voor een grote bos kleurrijke bloemen te gaan, dit zal mijn vriendin vast leuk vinden. Tijdens het bestelproces heb je keuze uit extra opties. Zo kun je aangeven welk formaat je wilt: normaal, groot of XL en of je er een bijpassende vaas bij wilt laten bezorgen. Ik bestelde een grote bos bloemen inclusief vaas, zodat ik zeker wist dat mijn vriendin de bloemen een goed plekje kon geven in haar woonkamer.

Mooie bloemen en van goede kwaliteitBloemen bestellen

Diezelfde dag zou de bos bloemen worden bezorgd, ik had namelijk besteld voor 12.00. De verzendkosten bedroegen nog geen 7 euro en had ik er uiteraard voor over. Het bestellen en betalen verliep voorspoedig en het was wachten op het moment dat ze bezorgd zouden worden. In de middag belde mijn vriendin; ze had de bloemen aangenomen en is er erg blij mee. Later die middag ging ik nog even bij haar langs om een kopje koffie te drinken en ze liet me de bloemen zijn. De bos bloemen was inderdaad erg mooi en van goede kwaliteit.