Infrarood sauna heerlijk ontspannen in je eigen huis

infrarood sauna

Nooit geweten dat ik zo kan genieten van mijn eigen Infrarood sauna. Deze heb ikinfrarood sauna een tijd geleden gekocht, als een cadeautje voor mijzelf, bij Bodyfit en ik ben daar bijzonder blij mee. Al jaren ga ik ongeveer één keer per week naar een wellness ruimte bij ons in de sporthal. Eerst een uurtje sporten en daarna ontspannen in deze cabine. Nadeel vind ik altijd dat ik daarna weer aan moet kleden om naar huis te gaan. In de zomer maakt dit niet veel uit, maar zodra het kouder en natter buiten is, is dit geen fijn gevoel.

Een tijd terug was het erg koud buiten, maar ik wilde wel gaan sporten. Dik aangekleed ben ik op pad gegaan. Achteraf gezien had ik spijt dat ik hierdoor heen was gegaan. Hierdoor kwam ik op het idee om een slaapkamer om te toveren tot een wellness kamer.

Heerlijk kunnen ontspannen in mijn eigen infrarood sauna op zolder

infrarood saunaOm meteen mijn idee uit te laten voeren ben ik op zoek gegaan naar de mogelijkheden. Mijn zoektocht kwam al snel uit bij de Bodyfit. Hier zag ik al veel mogelijkheden voorbij komen. Om een betere indruk te krijgen ben ik naar de showroom gegaan. Hier stonden verschillende, mooie modellen. Eén infrarood sauna sprak mij bijzonder aan. Deze was niet te groot, maar groot genoeg om hier heerlijk in te kunnen ontspannen. 

Bodyfit heeft veel mooie modellen staan, maar het is ook mogelijk om geheel naar eigen wens een model te laten maken. Voor mij was dat niet nodig omdat ik al een mooi model heb gevonden en deze heb ik dan ook besteld.  Er is zoveel mogelijk, want zelfs een badhuis in een tuinhuisje plaatsen is geen enkel probleem.  Elke dag heerlijk kunnen ontspannen in mijn eigen omgeving en hier niet de deur voor uit te hoeven gaan, dat is geweldig.