Plezier met onze windscherm terras

Het heeft even geduurd maar ik kan nu toch echt zeggen dat wij ons eigen windscherm terras hebben! Ik wilde er namelijk voor zorgen dat mijn gasten op het terras kunnen genieten zonder last te hebben van de wind of zon. Een parasol hadden we al gekocht bij een bedrijf waar ik ook een windscherm had gezien. Dit bleef maar in mijn hoofd hangen waardoor ik direct terug ben gegaan naar Xterior. Bij Xterior is het namelijk mogelijk ook voor een zeer aantrekkelijke prijs een windscherm te bestellen voor op het terras. Dit maakte mij nieuwsgierig waardoor ik ervoor heb gekozen om te bestellen  bij hun. Door telefonisch contact te zoeken met dit bedrijf werd het mogelijk om de juiste maten door te geven en het uiteindelijk ook te bestellen bij hun! 

logo (1)

Door op de website een mail te sturen met de juiste maten welke de windscherm moet worden was het mogelijk om een duidelijke offerte te krijgen. Nadat je deze offerte hebt goedgekeurd maken hun het mogelijk dat het erg snel bij je wordt bezorgd. Ik ben hier in ieder geval enorm tevreden over en kan dan ook echt zeggen dat mijn gasten het naar hun zin hebben op het terras.