Rijbewijs in Ede cadeau gekregen

Rijbewijs

Voor mijn eindexamen mocht ik van mijn ouders mijn rijbewijs in Ede gaan halen. Een grote verrassing want ze hebben altijd gezegd dat mijn broer en ik dit zelf zouden moeten betalen.  Omdat het volgen van rijlessen best prijzig is, hebben we goed uitgezocht bij elke rijschool ik het beste terecht zou kunnen om mijn rijbewijs in Ede te behalen.

Rijbewijs in Ede

Rijbewijs in Ede na proefles

Mijn ouders besloten om mij een pakket cadeau te doen, bestaande uit een aantal lessen en inclusief het examen. Het is alleen best lastig om te bepalen welk pakket het best bij je past. Ik vind mijzelf natuurlijk een natuurtalent maar mijn ouders hadden daar wat minder vertrouwen in. Daarom hebben ze een proefles voor me geregeld. Tijdens die proefles kun je kennismaken met de instructeur en met de lesauto. Bovendien kan de instructeur op basis van die les inschatten hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt om je rijbewijs in Ede te halen.

Verkeersregels

Met een pakket weet je waar je aan toe bent

Ik vond de proefles heel erg leuk. Het is gewoon echt een eerste rijles. Ik had ook een goede klik met de instructeur en de auto voelde ook goed aan. De instructeur adviseerde ons om het pakket van 20 lessen te nemen, inclusief examen en eventueel herexamen. De theorie zou ik dan zelf gaan halen.  De lessen zijn 60 minuten, dat is lang genoeg om er echt goed in te komen maar niet te lang dat je aandacht verslapt.  Achteraf gezien was het ook een prima pakket. Ik deed na 18 lessen examen, zakte, gebruikte de overige 2 lessen en het herexamen en ik was geslaagd. Ik ben mijn ouders heel erg dankbaar dat ze mij mijn rijbewijs cadeau hebben gedaan. Het had anders echt een stuk langer geduurd voordat ik genoeg geld bij elkaar gespaard had om het zelf te betalen.